ML Logo

Stoelmassage

Aangezien de stoelmassage een drukpuntmassage is, kan de client de kleding aanhouden en wordt er geen gebruik gemaakt van etherische of andere massage olien.

Een stoelmassage is een waardevol onderdeel van RSI en stresspreventie. Het is een effectieve, ontspannende en activerende massage en naast preventie kan bestaande klachten ook aangepakt worden. Bij deze massage worden in ongeveer 15 tot 20 minuten de rug, schouders, heupen, armen, handen, nek en hoofd onder handen genomen.

Een stoelmassage is een zeer effectieve manier om de circulatie te bevorderen, de energiebanen beter te laten doorstromen en het lichaam in balans te brengen.

Een stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden de afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand.


Stoelmassage voor bedrijven
Een te hoge werkdruk, hoofdpijn, vermoeidheid, stress, RSI en andere werkgerelateerde klachten leiden tot ziekteverzuim. Door het regelmatig toepassen van een stoelmassage kan deze klachten en eventuele nek- en schouderklachten van de werknemer afnemen en vermindert het ziekteverzuim. De client heeft het meeste baat bij minimaal 2 behandelingen per maand.

Er zijn fiscale- en subsidieregeligen mogelijk mits de werkgever aan het Arbo-plan voldoet.

Voor een stoelmassage bij bedrijven is het prettig om een massage uit te kunnen oefenen in een klein en rustig maar geschikte ruimte.


Voordelen van een stoelmassage voor bedrijven en clienten:
Stoelmassage


Specialisatie stoelmassage
Nadat er gesignaleerd is dat de client veel spierblokkades heeft, wordt er in overleg een nabehandeling van 10 minuten gedaan. Bij deze massagetechniek
wordt wel gebruik gemaakt van etherische of andere massage olien.


Wij raden u aan om na elke behandeling veel water te drinken zodat de afvalstoffen sneller uit uw systeem verdwijnen.