logo


Orang Malu massage


De Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn de essentiele uitgangspunten van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest hersteld. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

De Orang Malu massage is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden,  waaronder de ayurvedische, klassieke, energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele massagegrepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde kayu's. Deze kayu's zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren weggemasseerd.
Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed en lymfe circulatie. Met het verstrekken van energie en een compleet gevoel van welzijn is de Orang Malu massage een absolute uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.